BROKVOEDING ZONDER BIJSMAAK

Ons belangrijkste
ingrediënt is eerlijkheid

Openheid, eerlijkheid en transparantie.
Dat is wat wij belangrijk vinden.
Wij geloven dat hoe meer jij komt te weten over Health Petfood,
hoe waarschijnlijker het is dat jij dit aan jouw hond wilt geven.

Ingrediënten met integriteit. 

Van eieren waar niet mee is gerommeld tot duurzaam gevangen Noorse zalm. Wij gebruiken alleen gezonde voedingsmiddelen. Die wij zo veel mogelijk ook zelf mogen eten. 

Kom meer te weten over onze ingrediënten.

Integere ingrediënten maken gezonde voeding

Onze ingrediënten zijn ingrediënten zoals moeder natuur het bedoeld heeft: puur, gezond en ongerept.

Z

In Health Petfood is geen plaats voor toegevoegde hoogbewerkte vetten. De vetten in onze voeding zitten van nature al in onze ingrediënten. En daar blijven ze totdat ze worden opgesmikkeld. Gewoon en onbewerkt.

Z

Aan een kilo Health Petfood is 400 gram vers onbewerkt kalkoenfilet toegevoegd. Gezond, licht verteerbaar en heel smakelijk.

Z

In Health Petfood zitten zo veel mogelijk levensmiddelen die 100% geschikt zijn voor menselijke consumptie. Daarmee lopen wij voorop in de diervoederwereld.   

Z

Voor het drogen van het vlees en de eieren maken wij gebruik van het veilige sproeidrogen. Sproeidrogen gebeurt bij een lage temperatuur, waarbij de kwaliteit en functionaliteit van de eiwitten en vetten goed bewaard blijven. Ook wordt zo voorkomen dat onveilige stoffen ontstaan.  

Bronnen die we vertrouwen

Om aan onze hoge kwaliteitsnorm te voldoen, gaan wij alleen in zee met boeren die aan onze hoge eisen voldoen met betrekking tot de oorsprong, de behandeling, reiniging en meer. We kopen alleen bij mensen die we kennen en vertrouwen.

Bekijk onze leveranciersnormen

Boeren met liefde voor hun vak

Wij vinden dat dierenvoeding net zo veilig moet zijn als voeding voor mensen. Daarom stellen wij aan onze boeren een heleboel hygiëne-eisen die normaal alleen gesteld worden aan voeding voor mensen.

Z
Wij gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten die ook voor menselijke consumptie geschikt zijn. Dat verzekert een betere behandeling van de ingrediënten.
Z
Onze leveranciers zijn verplicht om ons alle toevoegingen te melden. Zodat wij ze weer aan jou kunnen vertellen.
Z
De toevoeging van schadelijke antioxidanten zoals BHA en BHT is voor ons uit den boze.
Z
Ons vlees en onze eieren mogen nergens in het hele traject warmer worden dan 120°. Dit zorgt ervoor dat geen schadelijke stoffen worden gevormd.
Z
Al onze gedroogde dierlijke ingrediënten voldoen volledig aan alle humane veiligheidseisen. Die mag je dus zelf ook opeten!.
Z
Wij willen van alle ingrediënten de herkomst weten. Dat is belangrijk voor de voedselveiligheid.

Doordachte processen

De maatstaf voor onze keuzes is de gezondheid van onze eters. Voor minder doen we het niet. Het resultaat is het meest voedzame voedsel dat op de meest nauwgezette manieren wordt bereid. En wat we weglaten is net zo belangrijk als wat we erin stoppen.

Lees meer over onze keuzes

Volledige openheid

Wij streven naar volledig veilige en gezonde voeding. Jij kunt dit controleren. Omdat wij jou alle reden willen geven om ons te geloven. 

Kom hier alles te weten over onze voeding

ONZE DIEPE OVERTUIGING —

Voeding is het beste medicijn. 

Betere spijsvertering

Meer energie

Gezondere huid en vacht

Betere etenslust

Gezonder gewicht

Eindelijk een brokvoeding die volledig transparant is over wat er in het voer zit, waar het vandaan komt en wat de temperatuurgeschiedenis van de ingrediënten is. Incredible!

Dr. Pol

Pol Veterinary Service, Michigan

Ik ben persoonlijk een voorstander van het BARF-type voer, maar als je toch brokken wil geven: neem dan voor de veiligheid alsjeblieft Health Petfood, ook heel goed in te zetten als ondersteunende therapie na operaties of bij maag-darm-aandoeningen of -infecties.

Dierenarts John Woudstra

Dierenkliniek Westhage – Den Haag

Onze hond was onder behandeling van een dermatoloog en kreeg al maanden zelf gekookt eten. Na de overstap op Health Petfood zijn de klachten nagenoeg over. Uiterst tevreden over dit voer!

Klant dierenartsenpraktijk Paping

Ik geef mijn 3 honden al vanaf de introductie Health Petfood. Enorme verbeteringen ten opzichte van mijn oude voer! Door omstandigheden laatst een zak ander dierenartsvoer gekocht. En direct weer de oude problemen: veel winden, slechte ontlasting en vieze geur/vacht. Dus snel weer Health Petfood…

Debby Brill

Mijn eigen hond van zijn darmproblemen af. Weg dunne ontlasting, winderigheid en vieze geur van de huid. Na 6 weken Health Petfood alle problemen voorbij.

Ineke Dam

Dierenarts Maasbree

Health Petfood, gelukkig een serieus én transparant product. Kan ik iedere hondenbezitter aanbevelen. Ik ben er zeer tevreden mee.

Dierenarts Gaby van den Berg

Dierenkliniek Lunetten

We zijn een trouwe klant geworden van Health Petfood. Onze honden krijgen er meer energie van. Problemen met winderigheid en ontlasting zijn helemaal weg. Puur natuur product!!

Van Dopperen

Mijn pup Jane had van jongs af aan problemen met eten en verloor haar prachtige vacht. Op advies van mijn dierenarts ben ik gestart met Health Petfood. Het resultaat? Een blije, levendige en tevreden hond zonder problemen!

Klant van dierenkliniek de Wingerd

Graag bedank ik de medewerkers van Samenwerkende Dierenartsen Nederland. Niet alleen voor het goede en veilige kwaliteitsvoer, maar ook voor de buitengewoon fantastische service. Jullie zijn geweldig!

Kita Groenendijk

Je winkelmandje