pointer

Havervezels

  • afkomstig vanuit de humane voedselketen
  • positieve invloed op glycaemische index
  • laag allergeen
  • bron van bèta-glucanen
  • zorgen voor een goede darmflora

infovezels

Havervezels

Productie

Onze havervezels ondergaan 2 productiefasen.

  • Fase 1 is de productiefase van onze havervezels.
  • Fase 2 is de productie van de Health Petfood brokken.

Fase 1

havervezels ondergaan geen bijzondere temperatuursbehandeling

Fase 2

Al onze ingrediënten worden samengevoegd en zorgvuldig gemengd. De temperatuurstappen staan hieromder vermeld:

  • conditioner: ongeveer 85 °C gedurende circa 2 minuten.
  • extruder: ten minste 90 °C tot maximaal 110 °C gedurende circa 30 seconden.
  • drogen met lucht van 120 °C gedurende circa 20-30 minuten ( ‘brok-temperatuur’ circa 80-90 °C).
Herkomst

Onze havervezels zijn afkomstig uit

  • Duitsland
Additieven

Additieven toegevoegd aan onze havervezels

  • GEEN additieven toegevoegd

Tijdens de productie van de brokken worden de volgende additieven toegevoegd:

  • tocopherolen
  • rozemarijnextract
  • citroenzuur
  • ascorbylpalmitaat
Je winkelmandje