Goed voor dier, mens en planeet

Alle diervoeding veilig en gezond. Dat is onze missie. Maar wij verliezen mens en planeet daarbij zeker niet uit het oog. 

CO²-footprint

Wij houden onze CO²-footprint zo laag als mogelijk in al ons handelen. De elektrische energie die wij gebruiken voor de productie van onze voedingen, wordt volledig gewonnen uit waterkracht. De hierbij vrijkomende afvalgassen worden gereinigd in een biofilter van 2.000 m³. Dit zorgt voor een duurzame productie van onze voeding. 

Dierenwelzijn

Wij zijn ons er zeer van bewust dat we op het gebied van dierenwelzijn van productiedieren nog veel stappen kunnen en moeten nemen. Wij laten ons daar nu en in de toekomst in het aankoopbeleid van onze ingrediënten door leiden.

Eerlijk ondernemen

Wij staan voor een inclusieve maatschappij en voor eerlijke ketens. Daar houden wij in onze bedrijfsvoering rekening mee.
Onze medewerkers geloven in onze missie. En wij geloven volledig in onze medewerkers. Samen gaan we voor het succes. Want onze volle overtuiging is: samen komen we verder.

Geen conflicts of interest

Wij zijn een volledig zelfstandige en financieel onafhankelijke organisatie. Ons bedrijfskapitaal is gerealiseerd dankzij financiële steun van privé-personen die onze missie voor veilige en gezonde voeding ondersteunen.

Goed voor dier, mens en planeet!

Je winkelmandje