pointer

chiazaad

  • afkomstig vanuit de humane voedselketen
  • boordevol natuurlijke omega-3-vetzuren
  • rijk aan krachtige natuurlijke antioxidanten
  • uitmuntende vezelbron
  • 40% vezels, waarvan 85% onoplosbaar zijn

infoomega-3 / 6 vetzuren

infovezels

Chiazaad

Productie

Ons chiazaad ondergaat 2 productiefasen.

  • Fase 1 is de productiefase van ons chiazaad.
  • Fase 2 is de productie van de Health Petfood brokken.

Fase 1

Chiazaad ondergaat geen bijzondere temperatuursbehandeling

Fase 2

Al onze ingrediënten worden samengevoegd en zorgvuldig gemengd. De temperatuurstappen staan hieromder vermeld:

  • conditioner: ongeveer 85 °C gedurende circa 2 minuten.
  • extruder: ten minste 90 °C tot maximaal 110 °C gedurende circa 30 seconden.
  • drogen met lucht van 120 °C gedurende circa 20-30 minuten ( ‘brok-temperatuur’ circa 80-90 °C).
Herkomst

Ons chiazaad is afkomstig uit:

  • Zuid Amerika
Additieven

Additieven toegevoegd aan ons chiazaad

  • GEEN additieven toegevoegd

Tijdens de productie van de brokken worden de volgende additieven toegevoegd:

  • tocopherolen
  • rozemarijnextract
  • citroenzuur
  • ascorbylpalmitaat
Je winkelmandje